Lyse og lækre lejligheder med egen altan

og fantastisk udsigt over skoven

I hjertet af Gartnerbyen ligger Bykvarteret med sit stemningsfulde bytorv og et pulserende mix af små butikker, kontorer og boliger. En af dem er PFAs etagebyggeri med 85 moderne lejligheder, hvoraf du har en fantastisk udsigt over Tusindårsskoven fra de øverste.

Lejlighederne fås med 1-4 værelser og er designet i en moderne skandinavisk stil med lyse parketgulve samt hvide vægge og lofter, så du nemt kan sætte dit eget personlige præg på indretningen.

Alle lejlighederne har store vinduespartier og er gennemlyste, så dagslyset strømmer ind i boligen fra begge sider. Derudover er hver eneste kvadratmeter optimalt udnyttet, så du får så meget brugbart boligareal som muligt.

Fra køkkenalrummet har du udgang til en skøn sydvestvendt altan med trægulv og god plads til udeliv. Flytter du ind i en af de øverste lejligheder, kan du glæde dig over at have din egen, store tagterrasse og ikke mindst bygningens bedste udsigt.

Lejlighederne er med deres centrale placering i Gartnerbyen ideelle til både sigler samt unge og ældre par, der gerne vil bo i pulserende omgivelser og stadig have naturen tæt på.

Moderne etagebyggeri

med effektfuld tagetage

Højhuset er et klassisk byggeri med seks fulde etager og en tagetage. Facaden er som udgangspunkt holdt i rødlige tegl og kombineret med grålige detaljer, der giver byggeriet et spændende og varieret udtryk.

Den øverste etage er designet med spidst tag og en mindre volume for at skabe plads til, at hver bolig har sin egen, store tagterrasse.

Højhuset er orienteret mod syd for at give de bedst mulige lysforhold og mulighed for at nyde solen på altaner og tagterrasser fra morgen til aften.

Foran bygningen slynger en smal sti sig gennem det hyggelige gårdrum med grønne græsarealer og masser af træer. Her er plads til at spille bold, nyde solen på et tæppe eller læse en bog i skyggen af et træ. Har du cykel, kan du også parkere den her i et af de overdækkede cykelskure.

Fakta
Højhuset